Mentorordning – kom godt i gang

Ønsker du hjælp? Folkebådsklassen har mange dygtige sejlere, og det kan som ny virke uoverskueligt at møde op til hård kamp. Men klassens sejlere er samtidig søde mennesker, og kendt for altid gerne at give en medhjælpende hånd.

Vi ønsker i bestyrelsen at se så mange deltagere som muligt til vore stævner rundt om i landet og sætter derfor gang i hjælpepakken!
Såfremt du er ny eller mindre øvet, finder vi en garvet sejler, der vil hjælpe med at opsætte din båd til kapsejlads, give gode fiduser og i det hele taget hjælpe dig. Det kan enten være i forbindelse med et stævne, eller til en aftensejlads afhængigt af situationen. Hvilken person, vi finder, kan være afhængig af, hvilket sejlmærke du har, eller om du sejler med træ eller alumast, og i hvilket stævne, du ønsker at deltage – eller hvor i landet du hører til.

Vi kender alle det at komme til en forsamling og ikke kende nogen! En naturlig del af pakken vil derfor være at introducere dig for de andre sejlere, som alle er søde og rare mennesker, der vil tage godt imod dig.

Få del i oplevelserne!

John Wulff

2191 0656