Folkebådsklubben søger stævneskribenter til den kommende sæson

Udskriv

Kære folkebådssejlere,

En af Dansk Folkebådsklubs fornemmeste opgaver er at sikre beretninger og billeder fra alle sæsonens ranglistestævner. Disse deles på vores hjemmeside og andre medier. Derfor har vi brug for jer!

Har du tænkt dig at deltage i ét af de nedenstående stævner, så tilmeld dig og din besætning som stævneskribenter. Man forpligter sig blot til ét stævne.

En stævneberetning kan tage mange former og længder alt efter, hvor skrivelysten man er. Der er således intet krav, blot at man forfatter et par linjer om stævnet (vind, vejr, stemning, resultater osv.). Beretningen skal være klar gerne søndag og SENEST mandag efter endt stævne, da nyhedsværdien er drastisk faldende derefter.

Det drejer sig indtil videre om følgende stævner:

23.-24. april Tune-up-træning i Kerteminde
7.-8. maj Sjællandsk mesterskab – Håndværker Cup
14.-15. maj Schlei Pokal
27.-29. maj Classic Fyn Rundt – uofficielt DM i distancesejlads
28.-29. maj Eck Days
11.-12. juni Trudelmaus Pokal
17.-21. juni Gold Cup
30. juni-2. juli Nordisk Folkebådstræf
24.-28. juli Tysk mesterskab
11.-14. august Svensk mesterskab
27.28. august Fynsmesterskab
10.-11. september Jysk mesterskab
19.-22. september Sessan Cup

Meld dig og din besætning til ét af ovenstående stævner ved at sende os en mail (kommunikationsudvalg@folkebaad.dk) eller skriv jer op i dette dokument: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1OL3Ys0WK0rPLagEvvO9utnppo0-YYkxy86Dg8xFQJXw/edit#gid=0 

Vi håber meget, at I vil hjælpe os med at løfte denne opgave!

Er der tvivlsspørgsmål, er I altid velkomne til at kontakte kommunikationsansvarlig Petra Jørs enten på mail petrajors@gmail.com eller tlf.: 51757975.