http://www.ks-f.dk/Klassebaade/Klassebaad_billeder/kv-2.jpg

En god ven...!

Det er med meget stor sorg at jeg må meddele at Knud Verner Hansen i dag, lørdag d. 25  september pludselig er død.

Knud Verner vil blive husket som en god ven og sejlerkammerat, som med sit positive livssyn forstod at sprede glæde omkring sig i både lyst og nød, og som  tilsmilede os med sit gode humør både på kapsejladsbanerne og  på "natbanen" med sjove minder og historier fra hele sin lange sejlerkariere. Alle, som har haft fornøjelse af Knuds selskabelighed, har måtte undres over hans gode evner til tal, årstal og hvem der vandt hvornår og hvorhenne. Der er mange som har måtte bøje sig i væddemål for hans gode hukommelse.

 Knud Verner havde gennem mange år stor glæde af at sejle folkebåd med mange forskellige skippere og med flotte resultater,de sidste 10 år ombord på Kong Fus. Med stor entusiasme har Knud opereret som forgast og med behændighed - som var en ung mand værdig - har han arbejdet med forsejlet og stagen på fordækket, hans foretrukne opgave om bord. Men også som er fair sportsmand kendte vi ham. Der skulle gås " til stålet", men efter sejladserne var Knud Verner igen venner med alle, ingen kunne blive rigtig sur på ham.

Knud Verners sidste timer var på vandet i et dejligt vejr og med godt humør efter en god sejlads blandt andre Folkebåde, men  som  af en tyv om natten blev han alt for tidligt taget fra os.

Vores tanker går til Knud Verners kone Gitte, børnene, familien og de mange venner for hvem det også kom som et chock.

Vi vil savne Knud Verner men mindes de mange gode timer vi havde sammen med ham.

Æret være hans minde. 

25.09. 2010. Erik Køster